Dobro dosli

 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Foruma ~

Go down 
AuthorMessage
OBRTeam
Admin


Posts : 2
Join date : 2009-08-18

PostSubject: Pravila Foruma ~   Tue Aug 18, 2009 9:11 am

1. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova. Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene bice prebacene u odgovarajuci forum. Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za politicku scenu.

2. Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosno klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.

3. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

4. Na forumu je zabranjeno koriscenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko zelite nekoga ili nesto da kritikujete, to moze sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo naseg svakodnevnog govora necemo prihvatiti.

5. U skladu sa prethodnom tackom, zabranjeno je vredjanje drugih clanova foruma. Pod vredjanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.

Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.

OBRTeam
Back to top Go down
View user profile http://obr-team.board-directory.net
 
Pravila Foruma ~
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Dobro dosli :: General ~ :: Pravila Foruma! ~-
Jump to: